Kunsthalte Leiden


Van 24 juni tot en met 14 juli zal op diverse plekken in Leiden werk van verschillende kunstenaars te zien en te koop zijn.
Op de Lammermarkt staan zeecontainers met kunstwerken. In een van deze containers presenteert kunstenaarsgroep Drijvend Staal, een groep ontstaan uit de kaasmarktschool met oa. Pim Rusch, Meggie Plat, Anna Soeverijn en Feng, diverse kunstwerken. Ook zullen er op een aantal momenten workshops zijn waarin je zelf aan de slag kunt om iets kunstzinnigs te maken. Zodra de tijden bekend zijn worden deze hier geplaatst. Wil je op de hoogte worden gehouden, mail dan naar info@meggieplat.nl
 

Vrijdag 7 juli: boomstammetje schilderen/minischilderij - Meggie Plat
Zondag 9 juli Intuïtief tekenen - Meggie Plat
                  Kinderworkshop Dierencollage met geschilderd papier - Meggie Plat
Donderdag 13 juli Intuïtief tekenen - Meggie Plat

In de Kaasmarktschool hebben verschillende kunstenaars hun atelier. Een aantal van deze kunstenaars zal tijdens de kunsthalte hun atelier openstellen voor bezichtiging, maar wij zullen vooral te vinden zijn op de Lammermarkt.
25 juni en 1 juli zijn er fietstochten langs de broedplaatsen georganiseerd vanuit kunsthalte. Startpunt is de Lammermarkt. Bekijk hier de tijden. Rond half 4 doet de tocht de kaasmarktschool aan. Het atelier van Meggie Plat en Pim Rusch is open. Verder is er werk te zien van diverse kunstenaars en theaterplatform Fields of Wonder.

Opening van de kunsthalte is op 24 juni om 15.00 uur op de Lammermarkt.